Stadswoning Hinthamerstraat
’s-Hertogenbosch

EEN OASE VAN RUST, LICHT, LUXE EN RUIMTE

Deze woning had een flinke upgrade nodig. Er was in jaren niets meer aan gedaan. De nieuwe eigenaren hebben Studio Linn ingeschakeld om kritisch te kijken naar de structuur van het pand en de mankementen die het bleek te hebben. Er was bijvoorbeeld weinig licht op de begane grond en een logische verbinding tussen de ruimtes was ver te zoeken. Het nieuwe ontwerp heeft het huis letterlijk open gebroken. Hierdoor is een open en logische structuur ontstaan. Het inzetten van maatwerk meubilair, het juiste materiaalgebruik en een uitgekiend lichtplan geven het huis klasse en groot comfort. We hebben met trots een oase van rust, luxe, licht en ruimte mogen creëren in de binnenstad! Dit wordt versterkt door het ontwerp van de patiotuin, waar je heerlijk tot rust kunt komen, genietend van deze rustige plek met het geluid van een kabbelend beekje op de achtergrond.

deel dit
Top