Penthouse Westenburgerweg
’s-Hertogenbosch

CONVENTIONELE INDELING AAN DE KANT GEZET

In de basis was dit een vrij traditioneel ingedeeld nieuwbouwappartement. Twee slaapkamers, een badkamer, toilet, keuken en woonkamer. Op verzoek van de eigenaar hebben we de hele inwendige structuur van het appartement weggenomen. Het is nu geheel als een loft opgezet. Eén grote open ruimte met in het midden een solitaire ‘kubus’ die ruimte biedt aan sanitaire ruimtes, garderobe, technische ruimte en keukenapparatuur. Samen met architect Vincent de Gouw heeft Studio Linn het complete ontwerp van grote lijnen tot in het kleinste detail uitgewerkt. Wanneer privacy gewenst is, kunnen zones worden afgesloten met ingenieus weggewerkte schuifdeuren. Bijzonder materiaalgebruik, maatwerk meubilair en een lichtplan op maat maken dit tot een unieke en eigenzinnige woonruimte.

deel dit
Top